Syrius Kutyaiskola – Képtár

Kapcsolatfelvétel
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola » Syrius Kutyaiskola Pécs - Városi forgalomban a kezdők 2014.11.08.

Syrius Kutyaiskola Pécs - Városi forgalomban a kezdők 2014.11.08.

A Syrius Kutyaiskola Pécs kezdő csoportja a "közlekedés a városban kutyával" foglalkozását tartja
Syrius_Kutyaiskola_Pecs_Varosi_foglalkozas_2014-11-08_015.jpg
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola Pécs - a hónap legügyesebb kutyája, 2014. április

Syrius Kutyaiskola Pécs - a hónap legügyesebb kutyája, 2014. április

Bár márciusra terveztük, de csak április végén volt mód megrendezni a hónap legügyesebb kutyája vetélkedőt, amelyen a kutyáknak két feladatot kellett bemutatni: - láb közti szlalom, és a - kutyakugli A képek magukért beszélnek... :)
Syrius-Kutyaiskola-Pecs-a-honap-legugyesebb-kutyaja-2014-aprilis_015.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola Pécs - Bende Kupa 2014.

Syrius Kutyaiskola Pécs - Bende Kupa 2014.

Kit érdekel, hogy egy csirkepörkölt beelőzte a Syrius malacot, ha egyszer remekeltek a pécsiek a 18. Bende kupa , 10. Országos tehetségkutató versenyén. Micsoda izgalom volt, amikor az első és a hatodik között csak öt pont különbség döntött, míg a második és harmadik helyezettek egy ponttal maradtak el az elsőtől, és köztük pontegyenlőség van?
syrius-kutyaiskola-Bende-kupa-2014_023.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola Pécs - Syrius engedelmes vizsga 2014-04-06

Syrius Kutyaiskola Pécs - Syrius engedelmes vizsga 2014-04-06

A kutyákon nem látszott egyáltalán, hogy a mai napi vizsga előtt lerágták volna a körmeiket, de a meglett felnőtt embereken, a gazdáikon érezhető volt némi izgalom. A több mint két órás, pálya- és városi munkából álló vizsgán mindenki sikerrel szerepelt, valamennyi kutya megkapta a "Syrius engedelmes" oklevelet és érmet.
Syrius_Kutyaiskola_Pecs_Syrius-engedelmes-vizsga-2014-04-06_015.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola Pécs - kutyák a városi forgalomban foglalkozás

Syrius Kutyaiskola Pécs - kutyák a városi forgalomban foglalkozás

2014. március 22. Megfigyelhettük a kutyáink viselkedését sokféle szituációban, láthattuk erősségeit és gyengeségeit. Megtanultuk kezelni és vezetni a városi forgalomban a kutyákat, jó tanácsokat kaptunk, gyakorolhattuk a nehezebb feladatokat. A nap sütött, a kutyák nagyon szépen dolgoztak, és az oktatók csapatáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
syrius-kutyaiskola-foglalkozas-a-varosban-2014-03-22_236.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola Pécs - Nőnapi kutyaiskolai foglalkozás

Syrius Kutyaiskola Pécs - Nőnapi kutyaiskolai foglalkozás

Clara Zetkin szeme könybelábadt volna a gyönyörűségtől, ha látta volna a Syrius Kutyaiskola nőnapi foglalkozását; a kutyák ugyan kissé gyanakodva nézték, hogy mit szorongat a gazda asszonyuk a kezében, amikor az nem is ehető, de azért vidáman végezték dolgukat a tavaszi napsütésben - na, meg azért volt néhány úriember is a közelben... :)
Syrius_Kutyaiskola_nonapi_foglalkozas_015.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaiskola - haladók tavaszi vetélkedője 2014-02-28

Syrius Kutyaiskola - haladók tavaszi vetélkedője 2014-02-28

Február utolsó napján, remek időben, és még remekebb hangulatban, játékos házi vetélkedő keretében adtak számot tudásukról, felkészültségükről a haladó tanfolyam résztvevői. A küzdelem a "kekszimanókért" jó szórakozásnak is bizonyult.
Syrius-Kutyaiskola_halado_tavaszi_vetelkedo_2014-02-28_015.JPG
Kezdőlap » Syrius Kutyatárlat » Syrius Kutyaiskola - Képtár » Syrius Kutyaóvoda - évadnyitó házi verseny 2014-01-03

Syrius Kutyaóvoda - évadnyitó házi verseny 2014-01-03

Még éppen kipihenték a kutyák a pezsgős új év petárdadurrogtatós megpróbáltatásait, és máris rajthoz szólította őket a Syrius Kutyaiskola kutya-óvónénije, Németh Timi. Lehet, hogy Timi a Szilvesztert furmányos feladatok kitalálásával töltötte? Mindenesetre kacagós, jó hangulatú évnyitón vettek részt kutyák és gazdáik a Syrius Kutyaóvodában.
Syrius_Kutyaovoda_evnyito_haziverseny_2014-01-03_015.JPG