Syrius Kutyaóvoda Pécs

Kapcsolatfelvétel

Syrius Kutyaiskola kutyaóvóda kicsiknek és még kisebbeknekKutyaóvoda, kutyaovi; az emberek általában mosolyra fakadnak, amikor meghallják azt a szót, hogy “kutyaovi”!

Pedig az egyik legfontosabb állomás a kutya életében! Ebben a korai életszakaszban dől el szinte minden.

Mikor kezdjük el a kölyökkutya nevelését és tanítását? Minél hamarabb!!!

Képzésük a szocializációval kezdődik, mindjárt aznap, amikor először hazavisszük. Minél több pozitív inger és tapasztalat éri a kiskutyát, felnőttként annál magabiztosabb és határozottabb kutya válik belőle. Ha ez a szocializációs folyamat kimarad annak akár hátrányos következményei is lehetnek; a felnőtt kutya határozatlanná, félőssé és – nem utolsó sorban meg lesz rá az esély – agresszívvé válhat másik kutyákkal, de akár az emberekkel szemben is. A kölyökkutyust sok-sok játékkal és jutalommal kell tanítani, ügyelve a fokozatosságra a túlterhelés elkerülése okán.

Syrius Kutyaóvoda - Bori, a kutyaóvodásA kutyaóvoda, a kutyaovi, abban nyújt segítséget a gazdiknak, hogy megmutatja a kutyanevelés és tartás helyes módját.

Megtanítjuk a gazdákat a legfontosabb szabályra, amit mindig szem előtt kell tartani, ami nem más, mint a Türelem!

Egy kiskutya nevelése, tanítása nagyon sok időbe és energiába kerül. A kutyusok megtanulnak kutyákkal és emberekkel viselkedni, kommunikálni.

Az alapcélunkat az oktatók segítségével és irányításával, játékos feladatok megoldásával érjük el. Kiemelten fektetünk hangsúlyt a jó kapcsolat építésére, ami szintén a későbbiekben meghatározó lesz a kutya és a gazda mindennapi életében.

A foglalkozások a kötelező kombinált oltásokkal rendelkező (normál esetben ez a 10-12 hetes kor) kutyusokkal látogathatóak. A kutyaovi kb. 6 hónapos korig javasolt.

Sok szeretettel várjuk a gazdákat és a kutyakölyköket!

A Syrius Kutyaóvodába történő jelentkezéshez, vagy további információ kéréséhez a megfelelő űrlapot töltse ki, és küldje el nekünk, hogy kívánságát rögzíthessük rendszerünkbe.

  SYRIUS  KUTYAÓVODA

  4 alkalomra szóló bérlet 4.500,- Ft


További telefonos információ: +36 30 2049 499