“A kutyakiképzés nem receptgyűjtemény, hanem gondolkodásmód. Tartalmát, lényegét nem hétpecsétes titokként őrzött és csak a kiválasztottak számára hozzáférhető, már-már mágikus műfogások, hanem olyan természettudományos ismeretek alkotják, amelyeket mindenki elsajátíthat, alkalmazhat és továbbfejleszthet.”
[ dr. Kováts Zsolt – Kutyaiskola ]

Szeretné, ha a kutyája jól nevelt lenne? Látogasson meg bennünket!

Syrius Kutyaiskola Pécs - logóA Syrius Kutyaiskola Pécs keleti városrészében, a Hársfa út és a Május 1 utca közötti zöldterületen található, a fehérhegyi víztoronytól a város irányába pár száz méterrel.

Megközelítése elsősorban gépjárművel célszerű; a Komlói útról a nagy Fehérhegyi kereszteződésnél a város felé kanyarodva, a Víztorony felé haladva, a következő nagy kanyart követően, jobb kéz felől már látható az iskolát jelző tábla, amely mellett egy köves-földes út halad. Az útra kanyarodva azonnal balra kell hajtani, és pár tíz métert követően a fák között kialakult beállóhelyeken lehet parkolni. Innen mintegy tíz méternyi lefele történő sétával érhető el a kutyaiskola zöldre mázolt vaskapus bejárata.

GPS koordináták: 46.100339 18.260302
Levélcím: 7623 Pécs, Tompa Mihály utca 33.
Telefon: +36 30 377 9881
Email: kapcsolat [kukac} syriuskutyaiskola [pont} hu

Szeretné, ha a kutyája jól nevelt lenne? Látogasson meg bennünket!

Syrius Kutyaiskola Pécs - Hársfa utcai kiképzőhely (Earth map)

Syrius Kutyaiskola Pécs utcatérképen


Figyelem! A lehajtó úttal szemközti terület magánterület, kérjük ne parkoljon azon a részen.

A kutyaiskola melletti beállóhelyek száma korlátozott, javasoljuk, hogy a Május 1. úton, a jobb oldali irányba, a híd alatt haladjanak el, és járműveikkel ott parkoljanak. Onnan pár méteres felfele haladó ösvényen közelíthetik meg a Kutyaiskolát.