Syrius Kutyaiskola – alapfokú képzés indul 2016.08.28-án

Kapcsolatfelvétel
4 augusztus 2016
Hozzászólás 3

Címke , , ,

SyriuSyrius-Kutyaiskola-logos alapfokú tanfolyam indul a pécsi Syrius Kutyaiskolában

2016. augusztus 28-án, szombaton, 11:00 órakor

A tanfolyam célja az alapvető engedelmességi feladatok elsajátítására.

A tanfolyam Syrius Engedelmes vizsgával zárul.

AZ ELSŐ FOGLALKOZÁS KUTYÁVAL!

FIGYELEM! A Syrius Kutyaiskola Pécs kiképzési rendszerét tovább fejlesztettük. A ma használatos korszerű technikák és technológiák felhasználásáéval olyan rendszert alakítottunk ki, amely nagyban segíti, és rugalmassá teszi a családban élő kutyák tanítását csoportos képzési rendszerben.

A kutyák létszámát nyolc kutyára maximáltuk tanfolyamonként, a tanfolyamok feltöltése online vagy telefonos jelentkezési sorrendben történik.

A tanfolyamra telefonos jelentkezéseket is elfogadunk: +36 30 377 9881

3 responses on “Syrius Kutyaiskola – alapfokú képzés indul 2016.08.28-án

 1. Csorbai Luca szerint:

  Bocsánat nem ezt akartam írni! Hanem hogy keverék kutyák részt vehetnek-e a kutyaiskola alapfokú képzésén? De most már megtudtam! Köszönöm! Telefonálni fogunk!
  Majd a késöbbiekben gondolkozunk az agility-n csak nem tudom hogy lehetséges-e keverék kutyával. Ha még erre a kerdésre tudna válaszolni nagyon boldog lennék! Köszönöm!

 2. Csorbai Luca szerint:

  Keverék kutya mehet versenyezni?

  • WebDog szerint:

   Kedves Luca!

   Milyen versenyre gondol? A cikkünk arról szól, hogy a következő alapfokú engedelmes tanfolyamot indulási időpontja 2016. augusztus 28.

   Természetesen, az egyéb feltételeknek megfelelő (egészséges, érvényes oltási bizonyítvánnyal rendelkező stb.) bármilyen típusú kutya beiratkozhat a kutyaiskolába.